Werkwijze tijdens fotoshoot

Voor de afspraak

Wanneer u ervoor kiest om bij Kim Stacey Fotografie een fotosessie te doen, gaan we vooraf samen de mogelijkheden bekijken.

U kunt aangeven wat voor wensen u heeft en wat u graag terug wil zien in de foto's. Alles is bespreekbaar!

 

Wellicht heeft uw (huis)dier een speeltje waar hij graag mee speelt. Het is makkelijk om deze mee te nemen. Dit kan voor hele leuke en herkenbare foto's zorgen, maar ook zodat er tijdens de fotosessie (indien nodig) extra aandacht getrokken kan worden.

 

Tijdens de afspraak

Zorg ervoor dat de personen en dieren die vast worden gelegd er verzorgt uitzien. Het belangrijkste is dat u en uw (huis)dier plezier hebben. Hierdoor ontstaan er spontane foto's. We zetten graag iedereen op de foto zoals hij of zij is. 

 

Het is voor ons begrijpelijk dat niet alle dieren zonder halsband/lijn los gelaten kunnen worden. Wij willen tijdens de fotosessie geen onnodige risico's creëren. Uw huisdier kan tijdens de fotosessie aangelijnd blijven of zijn halsband blijven dragen. Het is mogelijk dat deze achteraf uit de foto verwijderd wordt. Onderstaand vindt u een voorbeeld foto.

 

Wanneer het even te veel voor u of voor uw (huis)dier wordt, nemen we een moment van rust. Het is natuurlijk ook erg spannend!

 

 

Na de afspraak

U ontvangt de foto's via WeTransfer. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat en daarom sturen wij de mooiste en leukste foto's toe. Alle foto's worden uitgeleverd met een klein Kim Stacey Fotografie logo en dienen op SocialMedia ook geplaatst te worden met logo. Bij persoonlijk gebruik is natuurlijk geen logo verplicht. 

 

Heeft u nog vragen? Lees onze blog 'Een fotoshoot, hoe werkt dat?'  of neem contact op.


Kim Stacey Fotografie is gespecaliseerd in hondenfotoshoots in de regio Eindhoven (Best). Uw hondenfotograaf in Noord-Brabant. Hondenfotoshoots op maat en betaalbaar.
Kim Stacey Fotografie is gevestigd in Best (regio eindhoven, noord-brabant). Wij zijn ervaren in het maken van hondenfoto's, puppy foto's en nest foto's.