Visie

Een foto kan van grote waarde zijn en naarmate de tijd verstrijkt krijg een foto meer waarde. Mijn mening is dat fotografie betaalbaar moet zijn voor iedereen!

 

Zo ontvangen klanten een behoorlijk aantal foto’s na afloop. Het zou een stuk commerciëler zijn om er meer geld voor te vragen, maar mijn intentie is altijd ‘Een klant hecht veel waarde aan de foto’s, waarom dan niet delen?’.

 

Natuurlijke portretten

Alle rassen en leeftijden zijn welkom bij Kim Stacey Fotografie. Hondenfotografie is voor alle honden van puppy tot senior en van Chihuahua tot Sint-bernard. Of het nu is als familieportret, hondenportret of gebruikt wordt in de hondensport. Elke fotoshoot is een uitdaging die ik graag aan ga.

 

Iedereen heeft een eigen manier van foto’s maken en het neerzetten van een stijl. Mijn voorkeur is een natuurlijke sfeer op de foto. Geen onrealistische dingen en geen circus-poses van honden. Dit zie je terug in mijn foto’s met neutrale en natuurlijke kleuren.

 

Geen overmatige bewerkingen en jouw trouwe viervoeter op de foto zoals jij hem/haar kent! Dit kan variëren van een prachtig portret tot een gave actie foto.

 

Kim Stacey Fotografie is gespecaliseerd in hondenfotoshoots in de regio Eindhoven (Best). Uw hondenfotograaf in Noord-Brabant. Hondenfotoshoots op maat en betaalbaar.

 info@kimstaceyfotografie.nl

 0643693332

                   Best, Noord-Brabant                

 

 

Alle foto's op de website zijn eigendom van Kim Stacey Hondenfotografie.