12 juli - mini fotoshoot sessie

Hondenfotografie - voorbereidingen mini sessie

Soms moet je eens iets nieuws proberen en vanuit dat idee is de 'Mini Fotoshoot Sessie' geboren. Ik, als fotograaf, verblijf een geheel dagdeel op dezelfde locatie, waardoor er meerdere kleine fotoshoots kunnen plaats vinden. Het voordeel hiervan is dat je efficiënt omgaat met de tijd, waardoor het voor de klanten voordeliger wordt. 

 

Het was ook voor mij even aftasten hoe dat het zou gaan verlopen en of er zelfs wel animo voor zou zijn. Best wel spannend dus! Gelukkig kwam de eerste reservering al snel binnen en ook de andere vier plekken waren snel bezet. Ontzettend fijn!

 

Helaas hebben we geen invloed op het weer en moesten we de hondenfotoshoot minisessie verplaatsen. Gelukkig was het stralend weer op de nieuwe datum en verliep alles voorspoedig. 

Voordelen mini sessie

  • Maximaal 30 minuten, waardoor zeer geschikt voor puppy's en senioren
  • Voordelige prijs
  • Ideaal wanneer een fotoshoot van 60 tot 90 minuten niet is weggelegd voor jouw hond
  • Inclusief verwijderen elementen uit de foto, zoals bijvoorbeeld halsbanden en lijnen
  • Zelf een tijdstip kiezen door middel van reservering
  • Je ontvangt 2 hoogwaardige foto's

Hondenfotografie - 12 juli

De ochtend was een groot succes. Mijn ochtend bestond uit blije baasjes en leuke viervoeters. In de middag heb ik alle hondenfoto's bewerkt en doorgestuurd. Het is natuurlijk super fijn dat je als baas zo snel de hondenfoto's ontvangt, daarom probeer ik altijd binnen twee dagen de foto's te versturen. 

 

Benieuwd naar de resultaten van de hondenfotografie mini sessie in Best? Bekijk de foto's in onderstaande diashow. Meer leuke honden fotografie zien? Neem eens een kijkje in het hondenfotografie portfolio

 

 

 info@hondencentrumfocus.nl

 06 - 28409676

                   Noord-Brabant                

 

 Kim Stacey Hondenfotografie is een onderdeel van Hondencentrum Focus

Alle foto's op de website zijn eigendom van Kim Stacey Hondenfotografie.