Photoshop, wat is er mogelijk?

Super leuk een professionele foto van uw hond of honden. Bent u bang dat uw honden niet voldoende luisteren en daardoor niet mooi op de foto komen, doordat er overal lijnen of halsbanden zichtbaar zijn? Geen enkel probleem! 

Wij begrijpen volledig als uw hond niet los kan of zijn halsband niet af kan tijdens een hondenfotografie sessie. Indien gewenst kunnen wij deze uit de foto verwijderen. Sommige mensen vinden het juist mooi met halsband of lijn, zo is uw hond immers altijd. Ieder heeft hier zijn eigen voorkeur over. Hondenfotografie is een leuke activiteit, die leuk moet blijven!

 

Als u vragen heeft over wat er mogelijk is qua verwijderen van elementen uit een foto, dan is er best wel veel mogelijk. Zeker weten? Vraag het vooraf. 


 info@kimstaceyfotografie.nl

 0643693332

                   Noord-Brabant                

 

 

Alle foto's op de website zijn eigendom van Kim Stacey Hondenfotografie.